HMN Entreprenøren A/S

om-hmn-2om-domicilHMN Entreprenøren A/S er et entreprenørfirma fra Limfjordsbyen Løgstør og stiftet i 2010.

Mange af de tidligere medarbejdere fra firmaet M. Nielsen A/S i Ranum er i dag ansat i virksomheden. HMN Entreprenøren A/S har dermed taget mere end 30 års erfaring, uvurderlig viden, kompetencer og know-how med over i det nye firma.

Siden er endnu flere kompetente medarbejdere kommet til i takt med øget vækst i virksomheden og vi er idag ca. 90 medarbejdere. I juni 2012 overtog HMN Entreprenøren A/S Vognmandsfirmaet Leo Jensen A/S i Løgstør - navnet Leo Jensen A/S og de 2 store kranbiler er videresolgt, mens resten af aktiverne i dag drives samlet fra adressen Himmerlandsvej 16b i Løgstør. Vi deler adresse med Murerfirmaet Henriksen & Madsen A/S med fælles værksted, smedje, lagerplads og maskinhus og opnår herved stor synergieffekt m.m.

1. januar 2014 etablerede vi ny afdeling i Thisted på adressen Leopardvej 20. Her løser vi rammeaftale for Thisted Fjernvarme og mange andre opgaver inden for vores segment.

1. januar 2014 overtog vi Entreprenørfirmaet Graversgaard i Lemming ved Silkeborg. Opkøbet skal ses som en styrkelse af vore aktiviteter i det midtjyske. Fra vores nye afdelingskontor på adressen Østerbyvej 33, 8632 Lemming skal tidligere ejer Kasper Graversgaard drive afdelingen videre.

1. april 2016 etablerede vi grundet den stadig voksende aktivitet på Sjælland, en afdeling i Karlslunde.

 

1. januar 2017 overtog vi Guldhammer Entreprise A/S i Brovst. Med dette opkøb ønsker vi at styrke vores position i området omkring Limfjorden. Michael Tetzlaff fra Guldhammer Entreprise A/S bliver ny afdelingsleder.

HMN Entreprenøren A/S er et solidt aktieselskab med positivt regnskab siden 2011.

Vi i HMN Entreprenøren  A/S er en ansvarlig virksomhed, som tager vores samfundsansvar seriøst. Derfor ansætter og uddanner vi både elever og voksenlærlinge til en fremtid inden for entreprenørfaget. Vores elever og lærlinge kan bl.a. uddanne sig til rørlægger, anlægsstruktør, anlægsgartner, brolægger, maskinfører, aut. kloakmester og bygningskonstruktør.

Værdier som vi vægter højt i virksomheden

  • Dialog - Kunden i centrum
  • Troværdighed - Vi holder ord
  • Faglighed - være blandt førerfeltet
  • Kvalitet - Veludført arbejde til tiden

 

 

 

kloakmestrenes kvalitetskontrol byggeriets-kvalitetskontrol Autoriseret kloakmester    Vi støtter Danske hospitals klovne
Knæk Cancer 2017